Project omschrijving

Als twee ouders van tieners kwamen we er achter dat er in de leeftijdscategorie 7 t/m 11 in de regio’s jeugdclubs opkomen. Een kind, ouder dan 18 jaar, kan op stap aangezien de meeste feesten en disco’s voor de leeftijd vanaf 18 jaar worden georganiseerd.

Voor de jeugd vanaf de vroege tienerleeftijd staat het stil. We hebben veel mensen benaderd voor hulp en steun om een feest voor de jeugd op te zetten in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar. En met succes.

Door al deze steun en hulp kan het feest doorgaan. Mede dankzij De Leerfabriek, die haar deuren opent en het feest meehelpt opzetten.
Ook dankzij Intens Festival die ons bijstaat om alles in goede banen te leiden. Intens Festival sponsort ons.

Bijdrage Stg MIGO
Een financieel plan wordt uitgezet en dankzij Stg MIGO kunnen we knopen doorhakken. Zo beschikken we over de financiële hele middelen om het feest tot een succes te maken. Dit feest moet wel slagen met zoveel hulp en vertrouwen.

Het wordt een alcoholvrij feest met voldoende vrijwilligers als aanspreekpunt, die in de zaal aanwezig zijn. Ons doel is om een SUPER feest te geven voor de tieners die buiten de boot vallen. We hopen op genoeg animo en dat we dit 3 à 4x per jaar kunnen waarmaken. Het hele feest draait op vrijwilligers en sponsoren.

Wij hopen dat de tieners hier naar uitkijken en dat we veel positieve reacties krijgen zodat wij hier lekker mee kunnen doorgaan.